Vidal ontvangt de award voor het beste exporterende bedrijf van innobankia awards

Vidal ontvangt de award voor het beste exporterende bedrijf van innobankia awards

Het bedrijf wordt erkend voor zijn voortreffelijke koers gericht op internationale uitbreiding. Vidals producten zijn verkrijgbaar in meer dan 90 landen

In de tweede editie van de InnoBankia Awards, die georganiseerd wordt door Bankia en La Opinión van Murcia, was Vidal Candies een van de onderscheidende bedrijven in de productiesector van de regio Murcia. Daarmee heeft het erkenning gekregen voor zijn ervaring in exporteren en voor de buitengewone inzet om elke uithoek van de aardbol te bereiken. Deze award, gekozen door een zeer in handel ervaren jury, honoreert Vidal voor zijn grote inzet om over de grens uit te breiden ondanks een zeer competitieve omgeving als de snoepgoedsector.

 “We willen de wereld zoeter maken. We willen dat onze producten overal te vinden zijn en beetje bij beetje bereiken we ons doel. Vorig jaar hebben we ons nieuwe verkoopkantoor in Japan geopend nadat in 2017 Zuid-Korea en Australië & Nieuw-Zeeland geïmplementeerd werden” onderstreept Vidal. Het bedrijf is opgericht in 1963 en na een aantal jaren begon het uitbreidingsproces dat tot op heden doorgaat. Momenteel heeft Vidal 15 verkoopkantoren wereldwijd verspreid en de producten zijn in 90 landen verkrijgbaar. Vidal voldoet aan de eisen om in te spelen op de marktvraag en heeft de hoogst gerenommeerde kwaliteitscertificaten. Dit benadrukt de dagelijkse toewijding van de gehele organisatie en de inzet om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen zoals BRC (British Retailer Consortium) en IFS (International Food Standard).

“Deze award is een eer en een positieve stimulans voor de meer dan 1300 werknemers die Vidal heden ten dage vormgeven. De betrokkenheid en inzet van ieder van hen is essentieel geweest om zoveel markten te kunnen bereiken. Deze erkenning geeft ons de kracht om de groei van onze regio en land te blijven steunen, door ons toe te wijden aan de samenleving”, onderstreept het bedrijf.

Vidal snoepfeiten

Het bedrijf heeft een productiecapaciteit van 75 miljoen stuks per dag en zijn collectie is een van de grootste in de snoepgoedsector. Er zijn verschillende categorieën zoals: fruitgums, drop, spekjes, harde snoepjes, zachte karamel en bubblegum.