Vidal presenteert zijn nieuwe platte zachte grappige snoepje: dipper xl watermeloen

Vidal presenteert zijn nieuwe platte zachte grappige snoepje: dipper xl watermeloen

Dipper breidt het assortiment uit met een heerlijke zomersmaak waar de zoetekauwen op zaten te wachten

Het bekendste platte zachte snoepje van de hele markt heeft er een nieuwe en intense smaak bij: Vidal Candies heeft Dipper XL Watermeloen gelanceerd, een nieuwe smaak die de smaakpapillen van iedereen laat trillen. Hoewel de jongeren in Spanje de grootste fans zijn van dit exclusieve assortiment van zachte snoepjes, zullen ook volwassenen bevangen raken door de aantrekkelijke smaak van Dipper XL Watermeloen.

Dit nieuwe snoepje is beschikbaar in een displaydoos met 100 stuks. Ze zijn apart verpakt en net als alle producten van de Dipper lijn, perfect voor elke gelegenheid. Het snoepje is zo gemaakt dat je het altijd gemakkelijk mee kan nemen en dat het bij elk feestje past.

In 2019 heeft Dipper nieuwe formats in zijn assortiment opgenomen, ontworpen om de smaaksensaties van de mensen te transformeren. Deze lijn is uitgebreid en versterkt met negen producten in fruitsmaak. Framboos, appel, aardbei en watermeloen staan klaar om Dipper te laten rocken. Daarnaast heeft Vidal dit jaar twee assorti snoepjes in de collectie opgenomen: Dipper Ball, die eruit springt door de sappige, vloeibare vulling en Dipper Fruit, een smakelijke en smeuïge, zachte pocket karamel. Dipper PAD is verkrijgbaar in de smaken aardbei en framboos en is de heerlijkste zachte karamel lolly. Bovendien staat de Aardbei Dipper, de bekende klassieker, aan de top door zijn bijzondere structuur die gemakkelijk in de mond smelt bij elke hap.

Deze nieuwe ontwikkelingen zijn het werk van Vidals marketingafdeling, die verantwoordelijk is voor de doorlopende verwerking van suggesties van consumenten en het analyseren van de marktsituatie, samen met de knowhow van O+O. “Watermeloen was een van de meest gevraagde smaken voor Dipper XL. Nu is het werkelijkheid en kunnen de meest grote zoetekauwen en veeleisende smaakpapillen genieten van deze grappige lekkernij”, onderstreept Vidal.  Dipper XL watermeloen wordt warm ontvangen in de winkels. Het zal je smaakpapillen laten rocken.