R & D + Kwaliteit

R & D + Kwaliteit

Een baanbrekend bedrijf

De structurele ondernemingszin van Vidal Candies heeft ervoor gezorgd dat zijn faciliteiten constant verbeteren. Dit gekoppeld aan stijgende investeringen in onderzoek en innovatie hebben Vidal Candies gemaakt tot een voorloper in ontwikkelingstechnieken en bedenker van smaken, vormen en texturen alsook nieuwe ontwerpen van verpakkingen.

Dit innovatieve karakter heeft van Vidal Candies een vooruitstrevend bedrijf gemaakt, niet alleen op het gebied van nieuwe technologieapplicatie en de introductie van nieuwe ingrediënten in zijn producten maar ook, het voornaamste, op het gebied van vernieuwende productlanceringen. Dit heeft ertoe geleid dat Vidal Candies een overduidelijke leider in de snoepgoedsector is geworden.

Een ander punt van zorg en aandacht dat altijd voorop staat bij Vidal Candies, is dat van gezondheid en welzijn. Daarom hebben niet alleen alle producten de hoogst haalbare gezondheid en voedselveiligheid garanties maar bezit het bedrijf ook de meest prestigieuze kwaliteitscertificaten, die de dagelijkse toewijding van de gehele organisatie en de inzet om de hoogste kwaliteitsnormen te bereiken, daarmee uitlichten. 

Deze inzet heeft ertoe geleid dat het als eerste bedrijf in Spanje in de snoepgoedsector het AENOR Certificate System for Quality Management overeenkomstig ISO 9001 heeft verkregen. Deze erkenning werd nog verder uitgebreid, nationaal en internationaal, met het verkrijgen van bijvoorbeeld British Certifications Retailers Consortium (BRC) en International Food Standard (IFS), de Koosjer Certificering voor veel van zijn producten, en het Halal nalevingscertificaat.